Gameplayer uppdateras

Unpause och Fuse Show får konkurrens. Den 5:e Maj lanserar nämligen Gameplayer sin motsvarighet till alla nätbaserade spelprogram – Gameplayer TV. Inte ett överdrivet originellt namn kan tyckas men den trailer som nyligen damp ner i alla medlemmars mejlbox övertygar i alla fall mig om att det ser svettigt välpolerat ut.

Det är visserligen inte bara ett nytt spelprogram som kommer lanseras utan hela sidan kommer få sig en ordentlig renovering när det nya Gameplayer slår upp portarna på Fredag. En ganska välbehövlig sådan anser jag då sajten knappast fått mig att tappa hakan för sin design och estetik. De finesser som kommer implanteras är bland annat – se på videoklipp, ladda upp egna filer, blogga, visa sin spelsamling, en omfattande speldatabas och naturligtvis ett nytt forum att klottra i.

Att sidan kommer att hålla samma fina kvalité som trailern antyder är väl i dagslåget svårt att sia om men jag måste ändå säga att det på förhand luktar lite succé. Om Gameplayer TV dessutom lyckas hålla en hög nivå när det återkommer så pass ofta som varje vecka (vilket meddelas i trailern) låter det onekligen lovande.

2 reaktioner på ”Gameplayer uppdateras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.