Säsongspremiär för Farfarsparadoxen!

fplogobanner

Säsongspremiären innebär också premiär för vårt nya upplägg. För det första kommer Farfarsparadoxen lanseras veckovis i fortsättningen med nytt avsnitt varje onsdag. För det andra introducerar vi från och med nu något vi kallar babbelavsnitt, det vill säga avsnitt där vi inte följer något tema och har helt fria tyglar att prata om vad som faller oss in. Varannan vecka kommer innebära nytt babbelavsnitt och varannan ett nytt ämnesspecifikt avsnitt.

I det första babbelavsnittet pratar vi om ”guilty pleasures” och tar upp tv-serier som Defiance, Reaper och The Avengers: Världens Mäktigaste Hjältar, i samma veva avslöjas dessutom mörka hemligheter om tonårens fascination för hårdrock vad beträffar en av poddpratarna. Det tipsas också om serietidningar som Saga, Locke & Key, We3 och Code Monkey Save World. Vi gråter en skvätt över att två av våra favoritserier Dexter och Breaking Bad snart är slut och frågar oss själva varför filmmakare skildrar hacking i film på ett så orealistiskt sätt, bland annat med anledning av hyggligt aktuella Elysium.

Lyssna och kommentera på hemsidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.