Wii60 – rätt väg att gå

Lite efterbliven som jag är har jag äntligen stiftat bekantskap med Xbox 360 på riktigt först nu. Det var nämligen i helgen som min 360-oskuld togs ifrån mig och det kändes bättre än vad jag hade förväntat mig. Då främst pga det helgrymma Table Tennis. Ett par pilsner, två trevliga kombatanter och ett exemplar av just nämnda spel visade sig vara ett svårslaget lördagsnöje, vilket dessutom gjorde mig oerhört sugen på att skaffa mig en egen vit skimrande box.

Nu är ju tyvärr inte detta ett speciellt realistiskt scenario åtminstone på ett bra tag framöver men man kan ju få drömma lite. Dessutom är jag mer övertygad än nånsin att Wii60 är den kombo jag väljer att satsa på tills PS3:an sjunker drastiskt i pris. Att dessa båda maskiner kommer att släcka min speltörst tvivlar jag inte en sekund på. Xbox 360 ger mig snygg grafik och suveräna onlinemöjligheter medan Wii ger mig den innovation och lekfullhet Nintendo är kända för.

Frågan är när ekonomin tillåter att göra drömmen till verklighet också

1 reaktion på ”Wii60 – rätt väg att gå

  1. Ja! Table Tennis är verkligen ett grymt kul spel! Ibland går det dock så fort att man förlorar bollen därför att man bara skrattar åt eländet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.