Ajv gått intrawebbz!

Äntligen herre min skapare! Äntligen!

Det tog bara en månad för sugiga Glocalnet att inse att det inte hjälper att ockupera våran telefonledning för att få de förra husägarna att betala deras räkningar. Timtals av telefonköande, svärande och gormande lönade sig till slut. Sicken pärs!

Åter till verkligheten. När det gäller min avklaratkamp med Gwellmyn så har det hänt en del som jag inte kunnat uppdatera er om. Om nån nu bryr sig om våran fisljumna spelbatalj fortfarande vill säga. Vi har ju inte direkt ansträngt oss överdrivet hårt som bekant. Men nu händer det i alla fall grejer. Gwellmyn verkar gå fram som en brunstig älghane och jag har avverkat ett gäng spel också såhär på sluttampen.

Avklarat under den internetlösa perioden:
Professor Layton and the Curios Village
Kirby Canvas Curse (för andra gången)
New Super Mario Bros (för andra gången)

Mycket DS har det blivit som synes och eventuellt blir det mer. Vi får se. Detta betyder i alla fall att ställningen just nu lyder:
Farbror Atlas vs Gwellmyn: 28-29

En dag kvar att klara så mycket det går. Förloraren kommer att få göra nåt urbota löjligt som straff i premiäravsnittet av Radio Speltorsk nästa år. Huga! Det vill man inte vara med om. Gwellmyn är en elak jävel! 😉

I vilket fall blir det mer av mig och mitt spelbloggande framöver. Förhoppningsvis hänger ni också på. Farbror Atlas lever!

1 reaktion på ”Ajv gått intrawebbz!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.