Fable II – avklarat

Min relation till Fable II är lite underlig. Jag stör mig oerhört mycket på många av de fel och brister spelet dras med men jag kan likt förbannat knappt stänga av när jag väl har satt mig med det. Spelvärlden Albion är en underbar plats att befinna sig i trots att den är långt ifrån perfekt.

Det ska erkännas att jag hade väldiga problem med att sätta ett betyg i den recension jag postade häromdan. Jag pendlade mellan allt från en tvåa till en femma under min tid med spelet. Men efter drygt femton timmar så kändes fyran självklar. I vilket fall så tar det inte slut nu. Jag lär snart återvända till min version av Albion när det pågående spelbombardemanget lugnat ner sig en aning.

Jag har under min hårda spelsession med Fable II dessutom hunnit testa både Disaster: Day of Crisis och Dead Space som hastigast. Jag är lite kluven när det gäller vilket av spelen jag ska ta tag i på riktigt först men mycket lutar åt att det blir Dead Space. Intryck från det spelet, vilket det nu blir, lär dyka upp här snart. 

Farbror Atlas vs Gwellmyn: 22-22.

Avklarat 2008:
God of War: Chains of Olympus
Streets of Rage 2
Castlevania: SOTN
LocoRoco
Rez HD
Half-Life 2
Samorost 2
Half-Life 2: Episode 1
Half-Life 2: Episode 2
Sam & Max: Episode 1
Sam & Max: Episode 2
Sam & Max: Episode 3
LostWinds
Mega Man: Powered Up
Ninja Gaiden Dragon Sword
Metroid Zero Mission
Braid
Bionic Commando Rearmed
Strong Bad: Episode 1
Mass Effect
Wario Land: The Shake Dimension
Fable II

5 reaktioner på ”Fable II – avklarat

  1. Oj! Klarade du av hela spelet på 15 timmar? Eller var det efter 15 som du skrev din recension?

    Jag är uppe i långt över 15 timmar nu och har inte ens kommit halvvägs med alla uppdrag. Jobbar på att bli krönt till drottning av Bowerstone just nu. Snart äger jag alla hus i stan. Hihihi!

  2. Jag skrev recensionen vid 15 och klarade det efter ca 18 timmar. Jag har avverkat en hel del av sidouppdragen men det finns givetvis mycket kvar att göra.

    Jag har förvisso hört folk som klarat det på runt 10 timmar så det går att plöja igenom det betydligt snabbare om man känner för det. Jag tror visserligen att mycket av behållningen med spelet går förlorad om man bara följer ramhandlingen men det går som sagt, om man vill.

  3. Ja, alltså… att det GÅR att klara av spelet snabbt är det nog ingen som bestrider. Men om man hetsar igenom så är man nog inget fan.

    På 18 timmar däremot kan man säkert prova på det mesta och ändå klara av det. Själv draaaaaaaaaar jag ut det så länge som det bara går istället. med tanke på hur länge jag väntade på spelet så vill jag väl inte att det ska vara över på några timmar heller?! 😉

  4. Man vill ju liksom inte att det ska ta slut! 🙁
    Plus att jag fick tokångest och måste göra allt innan jag tar båten, bara för tanten sa att jag skulle se till att vara beredd på att vara borta länge.

  5. ”Man vill ju liksom inte att det ska ta slut!”

    Nej precis!!!! Jag är FORTFARANDE inne på min första runda och drar ut på det så länge jag bara kan för att jag njuuuuuuter! 😉 Dessutom, tar jag inte vissa achievements nu (som t.ex. att äga 2.5 miljoner i fastigheter) så gör jag det aldrig. Nästa genomspelning kommer att gå snabbare. Kommer springa igenom vissa saker för att koncentrera mig på annat som jag missade första gången när jag spelade som god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.