Pepptoppen oktober

peppwestworld

Westworld
Vad: Vilda västern möter AI-robotar
Var: HBO och HBO Nordic
När: 2 oktober
Trailer


Nya HBO-serien Westworld är en mörk odyssé om uppkomsten av artificiellt medvetande och syndens utveckling. Historien utspelar sig i en nära framtid och utforskar en värld i vilken varje mänsklig böjelse, oavsett hur förfinad eller depraverad den är, kan få fritt utlopp. Var försiktig med vad du önskar dig…


peppashvsevildeads2

Ash vs. Evil Dead säsong 2
Vad: Splattrig skräckkomedi
Var: Starz och Cmore
När: 2 oktober
Trailer


Antihjälten Ash (Bruce Campbell), känd från de ikoniska ”Evil Dead”-filmerna, är tillbaka i den här nya skräckkomediserien. Mer än 30 år har gått sedan publiken stiftade bekantskap med butiksbiträdet som bekämpar monster med sin motorsåg. Den här gången är hotet ett virusutbrott som riskerar att förgöra hela mänskligheten.


peppcwheroes

Superhjältepremiärer på The CW
Vad: The Flash S3, Arrow S5, Supergirl S2 och Legends of Tomorrow S2
Var: The CW (Supergirl på HBO Nordic och Legends of Tomorrow på Netflix?)
När: 4-10 oktober
Trailer


Det regnar superhjältar på amerikanska ungdomskanalen The CW och nu har dessutom tidigare CBS-exklusiva Supergirl tagit plats bredvid The Flash, Arrow och Legends of Tomorrow. Säsong två av Supergirl kommer för övrigt att sändas på HBO Nordic från och med den 10 oktober. Om Legends of Tomorrow återigen visas på Netflix denna säsong återstår att se.


peppblackmirror

Black Mirror Säsong 4
Vad: Klurig dystopisk antologi-serie
Var: Netflix
När: 21 oktober


Sci-fi-serie i Twilight Zones anda. Serien tar bland annat upp ämnen som teknikens och det mänskliga psykets mörkare sidor.


Bubblare: Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (BBC America)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.