Pepptoppen september

peppblair

Blair Witch
Vad: Found footage-skräck
Var: Bio
När: 16 september


En grupp college-ungdomar reser till Black Hills-skogen i Maryland för att ta reda på sanningen kring försvinnandet av James syster för över 20 år sedan, ett försvinnande som ryktas har att göra med legenden om The Blair Witch. Till en början är gruppen hoppfull, men när dagen blir till natt förändras allt…


peppsonofzorn

Son of Zorn
Vad: Sitcom möter Roger Rabbit möter Conan barbaren
Var: Fox
När: 25 september


Son of Zorn is a new hybrid live-action/animated comedy about a warrior from a faraway island in the Pacific Ocean – where everything and everyone is animated – who returns to Orange County, CA, to win back his live-action ex-wife and teenage son.


pepplukecage

Luke Cage
Vad: Superhjälte-tv
Var: Netflix
När: 30 september


En oskyldigt dömd före detta fängelsekund bekämpar brott i New York som superhjälten Luke Cage i den här actionserien.


peppmisspere

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Vad: Övernaturligt myspys
Var: Bio
När: 30 september


Jakes älskade farfar lämnar ett antal ledtrådar till ett mysterium som spänner över olika världar och tid och leder Jake till en mystisk plats känd som Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Mysteriet och faran blir tydligare när han lär sig mer om sina nya vänner och deras förmågor.


Bubblare: Van Helsing (tv), Recore (Xbox One) The Exorcist (tv), Channel Zero (tv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.