Somriga semestertips!

På kontoret hos Tentakelmonster-redaktionen:
Hur kan jag slappt skriva av mig om göttigt grejs jag konsumerat men inte hunnit skriva om än på bloggen? Hmmm. Jag har det! Jag omvandlar mina hafsiga intryck till en snärtig semesterartikel såklart!

Tentakelmonster presenterar därför stolt: Somriga semestertips 2016!


preacher


Vid regniga dagar: Preacher

Jag har inte läst serien trots att första volymen står hemma i bokhyllan men jag är nog rätt glad över detta. Risken är att man sitter och stör ögonen ur sig på allt som inte stämmer överens med förlagan. Nu njuter jag bara av tv-seriens skruvade story och sköna karaktärer, den känns verkligen som något helt eget. En av årets stora tv-överraskningar för mig.


dedödasröster


Vid trädgårdsarbete och övrigt utegöra: De dödas röster

Välproducerad, välspelad och smart poddserie om ett fiktivt mord, med en gnutta övernaturligheter och en överraskande stor skopa rollspel. Alla måste lyssna!


hyperlight


Om det blir fler regniga dagar: Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter är ett mer actionbetonat Zelda blandat med estetiken från Fez. Fånigt mycket min typ av spel om jag ska vara ärlig. Stundtals väldigt utmanande och med en pixelvärld som bara måste utforskas.


saga


För hängmättan eller solstolen: Saga Volume 6

Fortsatt en av mina absoluta favoritföljetånger i serietidningsmediet. Galet underhållande rymdopera och vrickad relationsdrama i ett.


strangerthings


Om det blir ÄNNU fler regniga dagar: Stranger Things

Underbar 80-talsflört med allt jag går igång på från den här perioden. Mystik, mysiga Goonies-ungar och en medveten pastisch i allt från vinjett till musik och foto. Den bästa nya Netflix-serien hittills i år.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.