Pepptoppen juli 2016

stjrndammpeppliten

Stjärndamm av Lars Wilderäng
Vad: Apokalyptisk sci-fi-roman
Var: Massolit förlag
När: 27 juli


Den civilisation som sakta men säkert byggdes upp igen, 10 år efter Nedsläckningen, är nu krossad. Inga kulor i världen kunde skydda dem mot den fiende som var nära att förinta dem alla. Och som visade sig vara värre än den mest fasansfulla mardröm. Några av de få överlevande har åter samlats på Carlstens fästning, fångade som råttor och omringade av hotfullt svarta ögon.


startrekbeyondpeppliten

Star Trek Beyond
Vad: Rymdopera deluxe
Var: Bio
När: 20 juli


Enterprises besättning utforskar denna gång de yttersta delarna av den outforskade rymden. Där kommer de i kontakt med en fiende som sätter dem, och allt som Federationen står för, på prov.


strangerthingspeppliten

Stranger Things
Vad: 80-talsdoftande mystik-tv
Var: Netflix
När: 15 juli


I jakten på en försvunnen pojke dras de sökande in i ett mysterium med topphemliga experiment, övernaturliga krafter och en mycket underlig liten flicka.


ghostbusterspeppliten

Ghostbusters
Vad: Flabbigt spöktrams
Var: Bio
När: 27 juli


Över trettio år efter att originalfilmen tagit världen med storm, är Ghostbusters tillbaka och redo att fängsla en helt ny generation. Regissören Paul Feig har kombinerat den övernaturliga spänning som gjorde originalet så omtyckt, med en helt ny ensemble bestående av några av världens roligaste skådespelare. Gör dig redo att se dem rädda världen i sommar!


saga6peppliten

Saga Volume 6 av Brian K. Vaughn och Fiona Staples
Vad: Trippad sci-fi-serie
Var: Image
När: 6 juli


After a dramatic time jump, the three-time Eisner Award winner for Best Continuing Series continues to evolve, as Hazel begins the most exciting adventure of her life: kindergarten. Meanwhile, her star-crossed family learns hard lessons of their own.


Bubblare juli: Marco Polo säsong 2 (tv), Lights Out (film), Bojack Horseman säsong 3 (tv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.