Pepptoppen juni 2016

pepp13super

13 svarta sagor om superhjältar
Vad: Antologi
Var: Swedish Zombie
När: 17 juni


Superhjältar. De finns överallt. Från Stockholm till Vindeln. Under steampunkigt 1800-tal och i framtiden. De håller Sverige fritt från superskurkar och faror. Deras kamp är inte enkel, och de är inte alltid så starka som omvärlden önskar. De slåss också mot inre demoner, migrän och IBS.

I den här antologin ger tretton av Sveriges mest spännande författare sin bild av en svensk superhjälte, som är både mänskligare och mer komplex än vi är vana vid.


pepptechnomancer

The Technomancer
Vad: Spel
Var: PC, Playstation 4, Xbox One
När: 28 juni


The Technomancer is a post-apocalyptic RPG set in a cyberpunk world for PlayStation 4, Xbox One and PC set on Mars during the War of Water, where an aspiring Technomancer faces a myriad of questions as his future grows threatened by the secrets of his past.


peppoutcast

Outcast
Vad: Tv-serie
Var: Fox Sverige
När: 6 juni


Om jag kan dra några slutsatser av det här avsnittet handlar tv-serien om exorcism, ondska och en utvald huvudperson. På pappret låter det onekligen förutsägbart, men jag tycker det funkar skapligt. Till och med rätt bra. Hur tv-serien står sig mot Robert Kirkmans serietidningsförlaga har jag ingen aning om men det känns som den klarar av att stå på egna ben.


Bubblare i juni: Independence Day: Resurgence (film)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.