7 reaktioner på ”Ny adress till Farbror Atlas!

  1. ok, antingen är det något fel på min webläsare eller så leder alla tre länkarna till farbroratlas.wordpress.com 🙁

    Eller så är jag helt blind för tillfället och klickar på samma länk flera ggr…

    ska testa att skriva in adressen rent i adressfältet. Vilket skickar mig vidare till wordpress.com adressen.

    Men samtidigt försvinner den mycket irriterande förhandsvisningen så ärligt talat vet jag inte vad som står på för tillfället…

    Skoj att du fixat egen domän dock. Vart tog du den ifrån?

  2. Din webläsare fungerar utmärkt. Jag har än så länge bara omdirigerat adressen. Det var lite knepigare än jag trodde att byta en befintlig wordpressadress.

    Jag köpte domänen från Loopia. Har tidigare köpt direkt från .se när jag tex la beslag på radiospeltorsk.se men Loopia var ett par kronor billigare så jag körde på dem denna gång.

  3. Jag använder faktiskt one.com´s serverplats till radiospeltorsk.se och det har funkat fint. Till den här sidan så har jag bara köpt själva domänen av Loopia så jag vet inte riktigt om jag kan jämföra de båda.

  4. One.com skulle jag personligen undvika, under sitt tidigare namn b-one hade de ett fruktansvärt rykte. Med det sagt har jag inte haft några problem med dem i handhavandet av radiospeltorsk.se.

    Web10 – som har haft hand om Spelgalen.se – är ytterligare ett skumt danskt lågprishotell som visserligen inte har lika många skräckhistorier bakom sig som b-one men å andra sidan är uptime för deras sql-server ett stort skämt i min erfarenhet.

    Loopia och Binero har båda fått kritik för osäker lösenhantering, men i båda fallen har det sedemera korrigerats. Loopia är Sveriges överlägst största webhotell medan Binero har ett gott rykte på webmasterscenen, så båda de bör vara pålitliga val. Loopia är vad vår firma regelmässigt använder och vi har haft goda erfarenheter av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.