Podcast #49 – Tentakelmonster, tentakelvirus och tentakelbebis

akirapoddbanner

I höstsäsongens andra avsnitt avslöjar Andreas att han har blivit en mespropp på äldre dar, vilket ju är tråkigt eftersom skräckgenren är något han älskar. Som tur är avslöjar han en taktik för att åter lyckas fördjupa sig i skräckens underbara värld. Oskar tipsar om Amulet av Kazu Kibuishi, en tecknad serie för barn, men med överraskande mörka teman och … tentakelmonster. Andreas har även han läst serier, närmare bestämt Spread, en postapokalyptisk monsterhistoria med en yxsvingande huvudkaraktär och … tentakelmonster.

Oskar som har en förkärlek för militär SF har precis läst ut sista boken i serien Lost Fleet av Jack Campbell, det perfekta valet om man vill ha lite lättuggad underhållning med fascinerande realistiska rymdstrider. Merparten av avsnittet ägnar vi dock åt vår studiecirkel och diskuterar en av historiens största animefilmsklassiker: Akira från 1988.

Ladda ner (högerklicka, välj spara som)
Lyssna på hemsidan
Itunes
RSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.