På besök i Dingtropolis

dingtropolis.jpg

Dingtropolis är spelforumet Loading´s nya communitydel där man som svävande pixelgubbe kan integrera med omgivningen på lite olika sätt. Jag har efter ett par försök inte riktigt förstått mig på det hela än. I ärlighetens namn fattar jag faktiskt ingenting. Vad går det ut på? En interaktiv chat-tjänst? Eller finns det mer? Nåväl, ska ge det en chans till innan jag gnäller mer. Potential till att åtminstone bli lite roligt finns det trots allt.

3 reaktioner på ”På besök i Dingtropolis

  1. Var också förbi och spanade in Dingtropolis, och förstår inte heller mig på konceptet. Svävade in i en byggnad märkt ”Playstation 3”, fick en t-shirt och svävade ut igen. Upprepade därefter samma procedur på andra byggnader med andra namn, samtidigt som jag chattade lite tafatt med stadens andra invånare.

    Dötrist.

  2. Skönt. Äntligen tecken på liv! Hade nästan trott att alla läsare hade gått och dött eller nåt. 🙂

    Det värsta med Dingtropolis är inte bara bristen på saker att göra utan att det är så förbannat instabilt också. Jag vet inte hur många gånger det låste sig för mig när jag testade det förut. Visst, det är fortfarande rätt så färskt och oprövat men det känns ändå lite väl buggigt för att man ska orka logga in gång på gång för att man tvungen att starta om skiten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.