Poddar i överflöd!

Vi inleder med att babbla i 110 med 18 filmrecensioner på knappt 4 minuter. Varför? Lyssna så får ni något av en förklaring! Dessutom diskuterar vi värdet av digitala noveller i ljud- och textformat samt ger vårt omdöme om den relativt nya Hawkeye-serietidningen. För de som suktar efter lite mer färska tv-serier avrundar vi även med lite intryck från mer eller mindre nya Masters of Sex, Hello Ladies och Under the Dome. Allt detta, och ännu lite mer, i veckans babbel-avsnitt.

Lyssna här!

Ludere Simul är tillbaka! Den här gången tar vi oss an Telltales The Wolf Among Us. Nya avsnitt kommer att lanseras i samband med att episoderna dyker upp. Häng gärna med och kommentera. Vilka val gjorde du och vilka konsekvenser fick det? I panelen har vi Andreas Berg, Gustav Granlund och Andreas Ljungström. Avsnittet innehåller spoilers! Spela igenom episoden innan du lyssnar!

Lyssna här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.