Bye bye N-spot

"Det känns lite vemodigt att göra detta men jag känner att det är ett nödvändigt ont. Jag har bestämt mig för att säga upp min skribentpost på N-spot. Visserligen har jag inte gjort speciellt mycket väsen av mig. Två ynka recensioner och ett fåtal forumsinlägg är allt jag åstadkommit under min tid här på N-spot. Men just nu räcker inte tiden till och med ett jobb som tar upp det mesta av min tid och att jag samtidigt försöker ta körkort för femtioelfte gången i ordningen gör det svårt att fortsätta. Men min tid på N-spot tar inte slut för det. Jag kommer fortsätta att besöka sidan och antagligen posta ett inlägg i forumet då och då. Det finns många skojiga snubbar som hänger här och visst vill man kika in med jämna mellanrum. Jag frilansar numera (med betoning på frilansar) åt Retry och har väl inte hunnit slänga ur mig speciellt mycket nyttigt på den sidan heller. Dem som vill kan alltid besöka min blogg om man mot förmodan vill läsa lite klotter signerat mig i fortsättningen. Så tack för mig. Hoppas mina texter har varit till belåtenhet för de flesta. Med vänlig hälsning/Andreas"

Så löd mitt tårdrypande inlägg på N-spot´s forum tidigare idag. Några verkade faktiskt tycka det var synd att jag drog vilket kändes positivt för min egen del då jag i alla fall kanske har åstodkommit något vettigt under min tid som skribent. Mina recensioner som skrevs på N-spot var väl aldrig några fullpoängare men sidan kändes som en perfekt inkörsport för min framtida hobbykarriär som recensent. Om det nu blir någon hobbyverksamhet ens eftersom jag verkligen har tappat stinget när det gäller den biten under den senaste tiden. Bloggen duger alldeles utmärkt som klotterplank är känslan jag fått de senaste dagarna och det kommer med all sannolikhet bli här mina recensioner hamnar i framtiden. Nåväl, hej då N-spot och tack för den fina tiden! =)

3 reaktioner på ”Bye bye N-spot

  1. ..Märkligt hur så många gamers idag verkar vilja bli antingen tvspelsskribent av något slag eller tv-spelsutvecklare. ^_^ Ska hålla utkik efter dina recensioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.