We are back!

Från Gameplayer.se.
Från Gameplayer.se.

Ville bara göra er extra uppmärksamma på den här veckans avsnitt av Radio Speltorsk som sparkar igång höstsäsongen på riktigt. Veckans gäst är ingen mindre än pratglade Andreas Berg och programmet landar på närmare två maffiga timmar.

Från radiospeltorsk.se:

Nu är det på riktigt igen. Ständigt efterfrågade Andreas Berg gästar programmet där han pratar om sin nya blogg, Gameplayer och sitt kommande projekt. Exklusiva detaljer utlovas! I en kavalkad med spelintryck märks bland annat Blood Bowl, Damnation, No One Lives Forever 2, Bone: Out From Boneville och Splosion Man för att nämna några.

Veckans fråga rör episodindelade spel och ämnet diskuteras flitigt. Tipsarsegmentet består av en shitload med hyllningar riktade mot PC-spelet Outcast från Andreas i dubbel bemärkelse. Till sist träder Johan Eklund in i handlingarna och avlägger ytterligare en träffsäker nyhetsrapport.

Nästa veckas fråga:
Vilken är den bästa handkontrollen?

Lyssna här eller ladda hem här.

1 reaktion på ”We are back!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.