radiospeltorsk.se nylanseras och nytt avsnitt uppe!

Jag är lite lat idag och saxar från hemsidan men spännande nyheter indeed.

Vi har slopat den gamla designen till förmån för denna enkla och mer stilrena layout. Men det är inte bara en skönhetsoperation, den främsta anledningen till bytet är att publiceringssystemet och uppdateringarna av RSS och iTunes sker på ett mycket smidigare sätt i fortsättningen. Dessutom är flashspelaren tillbaka till mångas glädje (jag gillar dem skarpt i alla fall).

Simon Gustafsson har designat det hela och som vanligt har Sebastian Magnusson slavat med det tekniska. Ett stort tack till er båda!

09/01/08 – Avsnitt 27
Ett nytt avsnitt av Radio Speltorsk ser dagens ljus men allt är inte sig likt. Från och med nu släpps avsnitten veckovis, varje torsdag. Dessutom har några programpunkter slopats och ett par nya tillkommit.

Veckans gäst är ingen mindre än programledaren och upphovsmannen bakom retropodcasten Spelklassiker – Tobias Jensen. Året som har gått avhandlas och vi passar också på att spekulera i vad 2009 har att bjuda på i spelväg. Den andra episoden av Strong Bad är spelet det snackas om och avslutningsvis tipsar Tobias om en gammal spelserie värd att titta lite närmare på.

Låtlista:
Main Theme – Moskvas Symfoniorkester från Outcast
World of Max – Jared Emerson-Johnson från Sam & Max S1: Bright Side of the Moon

Besök radiospeltorsk.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.