Skrivkramp

Nu har det hänt. Inspirationen och skrivarglädjen tackade för sig och drog sin kos. Jag har drabbats av en irriterande svacka i min hobbyverksamhet som wannabe-skribent och skrivkrampen är ett faktum. Grejen är att jag har lovat att skriva en recension på Daxter till spelsajten Retry sedan i slutet på Mars men det enda jag lyckats prestera är en klichéartad ihopsvängd illasmakande bit worddokument som jag är ovanligt missnöjd med och hur jag än har försökt har tankeverksamheten stått still i jakten på väl valda ord och fyndigt skriven text. Att jag sliter arslet av mig på jobbet just nu lär väl ha en stor del att göra med bristen på spännande uppslag i mina texter då orken och att lusten inte direkt är på topp när jag kommer hem. Så där ligger säkerligen en del i förklaringen.

Men det konstiga är att bloggen uppdateras i raskare takt än någonsin och där är det minsann inga problem att hitta på skoj saker att skriva. Skumt. Nåväl, i kväll ska recensionen skrivas vare sig jag vill eller inte. Om slutresultatet blir lyckat eller inte visar sig när recensionen dyker upp på Retry inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.