Radio Speltorsk går hem i stugorna!

Även om bloggen inte direkt gått fram som en ångvält den sista tiden så har åtminstone Radio Speltorsk övertygat när det gäller vår lyssnarstatistik. Vi har haft en positiv trend under de senaste två månaderna och lyssnarantalet har hela tiden ökat. Det är inte bara våra egna siffror som förbättrats utan nu ser det riktigt trevligt ut om man kikar på iTunes under kategorin mest populära spelpodcast. Spana in (klicka på bilden för en större variant):

Vi tycker det är skitkul och hoppas på en fortsatt positiv utveckling både när det gäller lyssnare och programinnehåll. Det kommer ske förändringar när det gäller Radio Speltorsk och Nertankat, vi vet inte exakt när, men det hela kommer att avslöjas inom kort.

7 reaktioner på ”Radio Speltorsk går hem i stugorna!

  1. Är mäkta stolt att fått vara en del av Radio Speltorsk. Ska nog se till att dra mitt strå till stacken igen, om det så önskas 🙂

    Btw, Grattis, ni förtjänar det verkligen.

  2. ”Det är kul att gå tillbaka och lyssna på de tidiga avsnitten, det märks att ni har utvecklats!”

    I ärlighetens namn känns det mest plågsamt numera. Det är kul ur ett historiskt perspektiv men om man ser till kvalitén så är det skönt att vi numera behärksar formatet bättre.

  3. ”I ärlighetens namn känns det mest plågsamt numera. Det är kul ur ett historiskt perspektiv men om man ser till kvalitén så är det skönt att vi numera behärksar formatet bättre.”

    Du har ju helt rätt där Andreas, men tänk bara på hur dåliga vi kommer låta nu för våra framtida jag om ytterligare ett år. Bara tanken gör det fysiskt smärtsamt att spela in ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.